Składniki analityczne Białko surowe 33%, tłuszcz surowy 14%, popiół surowy 7,5%, włókno surowe 5%
wapń / fosfor (P) 1,6% / 1,1%, omega-6 / omega-3 2,5% / 0,7%, DHA / EPA 0,3% / 0,3%
Glukozamina 1500 mg/kg, chondroityna: 900 mg/kg
Skład: Suszony kurczak (34%), owies łamany, kurczak (12%), ziemniaki, groch, wątróbki kurze (3%), całe jajko (3%), filet z flądry (3%), tłuszcz z kurczaka (3%), włókna grochu, suszona na słońcu lucerna, olej ze śledzia (2%), całe jabłka, całe gruszki, bataty, dynia, pasternak, marchew, szpinak, borówki brusznice, jagody jałowca, wodorosty, korzeń cykorii, liście mięty pieprzowej, płatki nagietka, koper włoski, awenda, enterococcus faecium.
Dodatki na kg witamina A: 15 000 IU, witamina D3: 2000 IU, E1 (żelazo): 40 mg, E2 (jod): 3 mg, E4 (miedź): 13 mg, E5 (mangan): 14 mg, E6 (cynk): 150 mg, E8 (selen): 0,3 mg. konserwanty. witamina Eα-tokoferol). ENERGIA (kcal/kg): 3458 kcal/kg podzielone na 33% energii z białek, 32% z owoców i warzyw i 35% z tłuszczu.