Składniki analityczne Białko 28,0%
Zawartość tłuszczu 15,0%
Włókno surowe 3,5%
Minerały 6,3%
Kwasy tłuszczowe omega 3 0,7%
Kwasy tłuszczowe omega 6 2,2%
Skład: Kurczak
Pszenica
kukurydza
Hydrolizowane białka zwierzęce
Ryż
Dehydratyzowane białko z tuńczyka
Mąka pszenna
Mąka kukurydziana
tłuszcze zwierzęce, stabilizowane mieszanką naturalnie występujących tokoferoli
hydrolizowane białka zwierzęce
Wysłodki buraczane
hydrolizowany kolagen (3%)
Olej z ryb, źródło EPA
Włókna roślinne
Drożdże
Chlorek potasu
Sól
Glukozamina (630 mg/kg)
Siarczan chondroityny (350 mg/kg)
Kwas hialuronowy (30 mg/kg)
Lekkostrawne składniki: gotowany ryż, hydrolizowane białka zwierzęce.
Dodatki na kg Witamina A 27 000 IU
Witamina D3 1800 IU
Witamina E 700 mg
Witamina C 500 mg
Siarczan żelaza jednowodny 260 mg (Fe 86 mg)
Jodek potasu 1,9 mg (jod 1,4 mg)
Siarczan miedzi, pentahydrat 33 mg (Cu: 8,8 mg)
Siarczan manganu(II), monohydrat 123 mg (Mn: 40 mg)
Siarczan cynku, monohydrat 407 mg (Zn: 148 mg)
Selenin sodu 0,24 mg (Se: 0,1 mg)
Z naturalnymi przeciwutleniaczami