Składniki analityczne Białko 28,0%
Zawartość tłuszczu 14,0%
Włókno surowe 4%
Minerały 6,0%
Wapń 0,9%
Fosfor 0,75%
Kwasy tłuszczowe omega 3 0,8%
Kwasy tłuszczowe omega 6 2,2%
Skład: Kurczak
Pszenica
Ryż
Hydrolizowane białka zwierzęce
Mąka kukurydziana
Mąka kukurydziana
tłuszcze zwierzęce, stabilizowane mieszanką naturalnie występujących tokoferoli
kukurydza
hydrolizowane białka zwierzęce
Olej z ryb (źródło EPA)
Wysłodki buraczane
Białko grochu, źródło leucyny
hydrolizowany kolagen (2,7%)
Włókna roślinne
dehydratyzowane białko z łososia
Drożdże
Chlorek potasu
Sól
Glukozamina (650 mg/kg)
Siarczan chondroityny (450 mg/kg)
Ekstrakt z werbeny cytrynowej
Tlenek magnezu
Kwas hialuronowy (30 mg/kg)
Lekkostrawne składniki: gotowany ryż, hydrolizowane białka zwierzęce.
Dodatki na kg Witamina A 27 000 IU
Witamina D3 1800 IU
Witamina E 770 mg
Witamina C 500 mg
Siarczan żelaza (II), monohydrat 260 mg (Fe 86 mg)
Jodek potasu 1,9 mg (I: 1,4 mg)
Siarczan miedzi, pentahydrat 33 mg (Cu: 8,8 mg)
Siarczan manganu, monohydrat 123 mg (Mn: 40 mg)
Siarczan cynku, monohydrat 407 mg (Zn: 148 mg)
Selenin sodu 0,24 mg (Se: 0,1 mg)
Z naturalnymi przeciwutleniaczami.