Składniki analityczne - PROTEIN 22,0%; zawartość tłuszczu: 22,0%; substancja nieorganiczna: 9,0% włókno surowe: 2,0; wartość kaloryczna: 408 kcal/100 g
Skład: Skład: Zboża, roślinne produkty uboczne, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, oleje i tłuszcze, roślinne ekstrakty białkowe, minerały.
Dodatki na kg Dodatki na kg: Przeciwutleniacze i barwniki; dodatki dietetyczne: Witamina A: 1293 IU, witamina B₁: 9,9 mg, witamina B₂: 16,9 mg, witamina B₆: 4,4 mg, witamina D₃: 143 IU, witamina E: 115 mg, miedź (pentahydrat siarczanu miedzi): 6,8 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny): 1,7 mg, mangan (monohydrat siarczanu manganu (II)): 14,1 mg, cynk (monohydrat siarczanu cynku): 70,5 mg / dodatki technologiczne: O smaku kocimiętki: 12,3 mg.