Składniki analityczne białko 44,6%, substancje nieorganiczne 15,8%, zawartość tłuszczu 8,4%, włókno 2,1%.
Skład: Ryby i produkty pochodne z ryb, produkty uboczne pochodzenia roślinnego, algi, mięczaki i skorupiaki, oleje i tłuszcze, minerały, witaminy.
Dodatki na kg Dodatki sensoryczne: astaksantyna 83 mg/kg. Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: witamina A 15 000 IU/kg, witamina D3 2000 IU/kg, witamina E 200 mg/kg, siarczan cynku monohydrat 417 mg/kg, siarczan manganu monohydrat 313 mg/kg, siarczan żelaza monohydrat 297 mg/kg, jodan wapnia bezwodny 7,9 mg/kg, molibdenian sodu 6,3 mg/kg, siarczan miedzi pentahydrat 2,3 mg/kg, selenin sodu 0,2 mg/kg.