Składniki analityczne białko 37,7%, zawartość tłuszczu 6,9%, popiół surowy 8,8%, włókno surowe 4,6%.
Skład: warzywa (w tym 4% jarmuż, 3% Moringa oleifera, 1% dynia hokkaido), owady (15% larwy much Hermetia illucens), mięczaki i skorupiaki (w tym 13,4% krewetki, 5% kryl), białko wyprodukowane przez bakterie Corynebacterium glutamicum, roślinne ekstrakty białkowe, oleje i tłuszcze, glony (3% Spirulina platensis), drożdże (w tym 0,15% mannanooligosacharydy, 0,05% beta-glukany).
Dodatki na kg witamina A 20000 IU, witamina D3 (E671) 1500 IU, witamina C (monofosforan askorbylu, sól wapniowo-sodowa) 150 mg, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 3 mg, żelazo (siarczan żelaza(II), monohydrat) 24 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,3 mg, mangan (tlenek manganawy) 31 mg, cynk (tlenek cynku) 30 mg; Barwniki.