Składniki analityczne - PROTEIN 9,5; zawartość tłuszczu: 5,3; substancja nieorganiczna: 2,1; włókno surowe: 0,40;
Wartość kaloryczna: 92 kcal/100 g.
Skład: Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (53%, 95% naturalnych*; w tym indyk 4%, kurczak 4% i wątroba 4%), zboża, ekstrakty białka roślinnego, minerały, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (w tym wysłodki buraczane suszone 0,8%). *Naturalne składniki.
Dodatki na kg witamina D3: 300 IU, witamina E: 20,0 mg, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat): 1,5 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny): 0,23 mg, żelazo
żelazo (monohydrat siarczanu żelaza(II)): 3,0 mg, mangan (monohydrat siarczanu manganu(II)): 1,8 mg, cynk (monohydrat siarczanu cynku): 19,4 mg / dodatki technologiczne: Guma kasja 2800 mg.