Składniki analityczne białko 35%, zawartość tłuszczu 19%, popiół surowy 8%, włókno surowe 2,3%, wapń 1,5%, fosfor 1,2%.
Skład: mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym 21,5% białka kurzego, 6% białka cielęcego), zboża (w tym 10% jęczmienia pełnoziarnistego), produkty pochodzenia roślinnego (w tym 4% suszona pulpa buraczana), nasiona (0,9% siemienia lnianego), oleje i tłuszcze, warzywa, minerały, drożdże piwne (0,1%), miazga jabłkowa (0,1%), pietruszka – nać, tymianek pospolity.
Dodatki na kg Dodatki zaspokajające potrzeby żywieniowe zwierząt/kg: witamina A 15000 IU, witamina D3 1500 IU, tauryna 1200 mg, miedź (siarczan miedzi, pentahydrat) 10 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 2 mg, selen (selenin sodu) 0,2 mg, cynk (tlenek cynku) 65 mg; Dodatki technologiczne: przeciwutleniacze