Składniki analityczne Białko surowe 16%, tłuszcz surowy 5,0%, popiół surowy 11,5%, włókno surowe 4,0%, metionina 0,39%, lizyna 0,78%, fosfor 0,55%, wapń 3,35%, sód 0,15%
Skład: Kukurydza, pszenica, śruta poekstrakcyjna sojowa HP (z soi modyfikowanej genetycznie), śruta poekstrakcyjna słonecznikowa, węglan wapnia, gluten pszenny, otręby ryżowe, gluten paszowy kukurydziany, olej sojowy, fosforan jednowapniowy, olej palmowy, śruta poekstrakcyjna sojowa (z soi modyfikowanej genetycznie), chlorek sodu, wodorowęglan sodu, ekstrakt z nagietka
Dodatki na kg 3a672a witamina A 10 000 IU, 3a671 witamina D3 2500 IU, 3a700 witamina E (octan all-rac-alfa-tokoferylu) 50 mg, żelazo E1 (siarczan żelaza(II), monohydrat) 30 mg, 3b202 jod (jodan wapnia, bezwodny) 2,1 mg, miedź E4 (siarczan miedzi(II)) 10 mg, 3b502 mangan (tlenek manganu(II)) 75 mg, 3b603 cynk (tlenek cynku) 70 mg, selen E8 (selenit sodu) 0,30 mg