Składniki analityczne Białko surowe 16,0%, tłuszcz surowy 4,0%, popiół surowy 12,0%, włókno surowe 3,5%, lizyna 0,71%, metionina 0,36%, wapń 3,30%, fosfor 0,55%, sód 0,15%
Skład: Pszenica, kukurydza, śruta poekstrakcyjna sojowa (z soi modyfikowanej genetycznie), ziarno - pozostałości po przesiewaniu, węglan wapnia, śruta poekstrakcyjna słonecznikowa, otręby ryżowe, otręby pszenne, gluten paszowy kukurydziany, fosforan jednowapniowy, chlorek sodu, wodorowęglan sodu, ekstrakt z kwiatów nagietka, sepiolit
Dodatki na kg 3a672a witamina A 10 000 IU, 3a671 witamina D3 2500 IU, 3a700 witamina E (octan all-rac-alfa-tokoferylu) 50 mg, 3b103 żelazo (siarczan żelaza(II), monohydrat) 30 mg, 3b202 jod (jodan wapnia, bezwodny) 2,00 mg, 3b405 miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 10 mg, 3b502 mangan (tlenek manganu(II)) 75 mg, 3b603 cynk (tlenek cynku) 70 mg, 3b802 selen (granulowany selenit sodu) 0,30 mg