Składniki analityczne - BIAŁKO 22,0%; zawartość tłuszczu: 22,0%; substancja nieorganiczna: 9,0% włókno surowe: 2,0%; kwasy tłuszczowe omega-6: 24676 mg/kg
Skład: Roślinne ekstrakty białkowe, zboża, mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, oleje i tłuszcze, minerały, roślinne produkty uboczne
Dodatki na kg Przeciwutleniacze / dodatki dietetyczne: witamina E 6563 IU, witamina B1: 735 mg, witamina B2: 367 mg, witamina B3: 7346 mg, witamina B5: 196 mg, witamina B6: 294 mg, witamina B9: 73,5 mg, witamina B12: 2,4 mg, biotyna: 54,6 mg, witamina D3: 724 IU, siarczan miedzi pięciowodny: 20,7 mg, siarczan manganu(II) jednowodny: 43,2 mg, jodek potasu: 1,7 mg, siarczan cynku jednowodny: 193 mg