Składniki analityczne Białko: 21% / zawartość tłuszczu: 23% / substancje nieorganiczne: 11% / włókno surowe: 0,4 / wartość kaloryczna: 419 kcal/100 g.
Skład: Zboże, mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, oleje i tłuszcze, minerały, mleko i wyroby mleczne (m. in. 4% ser w żółtych kawałkach), ryba i produkty pochodne z ryb (m. in. 4% łosoś w różowych kawałkach łososia), produkty uboczne pochodzenia roślinnego.
Dodatki na kg Przeciwutleniacze / dodatki dietetyczne: witamina A: 5241 IU, witamina B1: 14,5 mg, witamina B2: 7,3 mg, witamina B6: 5,8 mg, witamina D3: 578 IU, witamina E: 87 mg, siarczan miedzi pięciowodny: 22 mg, siarczan manganu (II) jednowodny: 42,4 mg, jodek potasu: 1,8 mg, siarczan cynku jednowodny: 189 mg.