Składniki analityczne Białko: 23%; zawartość tłuszczu: 13%, kwasy tłuszczowe omega-6: 3,5 %, kwasy tłuszczowe omega 3: 0,77%, popiół surowy: 6,7%, włókno surowe: 2,1%, wapń: 1,35%, fosfor: 1,09%.
Skład: Łosoś (14,2%), suszony kurczak i indyk (naturalne źródło glukozaminy i siarczanu chondroityny), jęczmień (14,2%), kukurydza, owies, proso, mączka rybna, suszona pulpa buraczana (2,6%), tłuszcz wieprzowy, olej słonecznikowy, sos kurczaka, minerały (w tym heksametafosforan sodu 0,35%), fruktooligosacharydy (0,25%), suszony szpinak (0,1%), suszone drożdże piwowarskie, glukozamina (z tkanek zwierzęcych) (0,04%).
Dodatki na kg ^(/kg), witaminy: Witamina A: 45821 IU, witamina D₃: 1520 IU, witamina C: 57 mg, witamina E: 255 mg, beta-karoten: 5 mg/kg. Pierwiastki śladowe: Siarczan miedzi(II), pentahydrat (miedź): 11 mg, jodek potasu (jod): 2,1 mg, siarczan żelaza(II), monohydrat (żelazo): 56 mg, siarczan manganu, monohydrat (mangan): 32 mg, tlenek cynku (cynk): 94 mg, selenin sodu (selen): 0,06 mg. ^Zawartość w momencie produkcji.