Składniki analityczneKurczak i ser: Białko: 22,0%; zawartość tłuszczu: 22,0%; substancja nieorganiczna: 9,0% włókno surowe: 2,0
Łosoś: Białko: 22,0%; zawartość tłuszczu: 22,0%; substancja nieorganiczna: 9,0% włókno surowe: 2,0
Wołowina: Białko: 22,0%; zawartość tłuszczu: 22,0%; substancja nieorganiczna: 9,0% włókno surowe: 2,0
Skład:Łosoś: zboża, oleje i tłuszcze, produkty pochodzenia roślinnego, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, ryby i produkty pochodne z ryb (w tym 4% łososia), minerały, roślinne ekstrakty białkowe. Kurczak i ser: zboża, oleje i tłuszcze, produkty uboczne pochodzenia roślinnego, mięso oraz produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (m.in. 4% kurczaka), minerały, roślinne ekstrakty białkowe, mleko i produkty pochodne z mleka (m. in. 2,2% suszonego sproszkowanego sera, co odpowiada 4% sera). Wołowina: zboża, produkty pochodzenia roślinnego, oleje i tłuszcze, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym 4% wołowiny), minerały, roślinne ekstrakty białkowe.
Dodatki na kgprzeciwutleniacze; dodatki dietetyczne: Witamina A: 6466 IU, witamina D3: 713 IU, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat): 6,8 mg, jod (jodan wapnia): 1,7 mg