Składniki analityczneBiałko surowe 18,5%, tłuszcz surowy 9,5%, popiół surowy 8,5%, włókno surowe 3%
Skład:Ryby 38% (świeży pstrąg 25%, suszony łosoś 6,5%, suszony pstrąg 6,5%), bataty 32%, ziemniaki, olej z łososia, bulion z łososia, minerały, koper włoski, ciecierzyca, dynia, pasternak, algi morskie 0,3%, topinambur, tymianek, majeranek, oregano, pietruszka, szałwia 0,1%, pomidory, pokrzywa, głóg, mniszek lekarski 0,04%, żeń-szeń, mannanooligosacharydy (prebiotyczne MOS), fruktooligosacharydy (prebiotyczne FOS), spirulina, ekstrakt z juki Schidigera
Dodatki na kgWitamina A (jako octan retinylu) 21.871 IU, Witamina D3 (jako cholekalcyferol) 1.471 IU, Witamina E (jako octan all-rac-alfa-tokoferylu) 710 mg, Jod (jako jodan wapnia, bezwodny) 0,96 mg, Żelazo (jako siarczan żelaza(II), jednowodny i chelat aminokwasowy żelaza(II), hydrat) 95 mg, Cynk (jako siarczan cynku, jednowodny i chelat aminokwasowy cynku, hydrat) 150 mg, Mangan (jako siarczan manganu, jednowodny) 36 mg, Miedź (jako siarczan miedzi(II), pentahydrat i chelat aminokwasowy miedzi(II), hydrat) 15 mg, Selen (jako selenian sodu) 0,15 mg, DL-Metionina 2.126 mg, L-Karnityna 82 mg, Tauryna 1.000 mg