Składniki analityczneBiałko 8,5%, zawartość tłuszczu 4,5%, popiół surowy
2,5%, włókno surowe 0,4%.
Skład:Ragout z królikiem i indykiem:
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (m.in. 5% królika, 5% indyka), zboża, minerały, produkty pochodzenia roślinnego (m.in. 0,4% inuliny z cykorii).
Ragout z gęsią i wątrobą:
mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (m.in. 5% gęsiny, 5% wątróbki), zboża, minerały, produkty pochodzenia roślinnego (m.in. 0,4% inuliny z cykorii).
Ragout z wołowiną i kurczakiem:
mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (m.in. 5% kurczaka, 5% wołowiny), zboża, minerały, produkty pochodzenia roślinnego (m.in. 0,4% inuliny z cykorii).
Ragout z cielęciną i indykiem:
mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (m.in. 5% cielęciny, 5% indyka), zboża, minerały, produkty pochodzenia roślinnego (m.in. 0,4% inuliny z cykorii).
Dodatki na kgwitamina D3 IU, tauryna 520 mg, miedź (3b405) 1,2 mg, jod (3b202) 0,2 mg, mangan (3b502) 2 mg, cynk (3b605) 10 mg, biotyna 100 μg. *) Podane wartości są orientacyjne.