Składniki analityczne Składniki analityczne (%): Białko: 20,0; zawartość tłuszczu: 9,1; substancja nieorganiczna: 7,0; włókno surowe: 2,9. Wartość kaloryczna: 351 kcal/100 g.
Skład: Skład: Zboża*, mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, oleje i tłuszcze, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (w tym suszona pulpa buraczana 3%*), ryby i produkty pochodne z ryb (m.in. ryba 4%), składniki mineralne, warzywa* (w tym mieszanka suszonego grochu i marchwi 0,7% (co odpowiada mieszance grochu i marchwi 4%), drożdże (w tym drożdże piwowarskie 0,4%). *Naturalne składniki.
Dodatki na kg Dodatki na kg: przeciwutleniacze; dodatki dietetyczne: Witamina B₁: 8,8 mg, witamina B₂: 15,1 mg, witamina D₃: 1406 IU, witamina E: 100 mg, biotyna: 0,21 mg, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat): 4,2 mg, jod (jodek potasu): 1,1 mg, mangan (siarczan manganu(II), monohydrat): 20,3 mg, selen (selenin sodu): 0,33 mg, cynk (siarczan cynku, monohydrat): 57,4 mg.