Składniki analityczne Premiere Meat Menu Kompozycja mięs:
Białko 10,8%, zawartość tłuszczu 5,4%, popiół surowy 2,2%, włókno surowe 0,3%, wilgotność 79%, wapń 0,33%, fosfor 0,25%.
Premiere Meat Menu Wołowina:
Białko 11,3%, zawartość tłuszczu 5,2%, popiół surowy 2,2%, włókno surowe 0,5%, wilgotność 79%, wapń 0,33%, fosfor 0,26%.
Skład: Premiere Meat Menu Kompozycja mięs:40% wołowina (serca, mięso, płuca, wątroby), 31% woda pitna, 21% kurczak (serca, mięso, wątróbka), 7% dziczyzna (serca, mięso, wątroby, płuca), 1% minerały. Zawartość chudego mięsa 15%.Premiere Meat Menu Wołowina:68% wołowina (serca, mięso, płuca, wątroby), 31% woda pitna, 1% minerały. Zawartość chudego mięsa 15%.
Dodatki na kg Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt / kg: Witamina D3 200 IU, tauryna 1500 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,75 mg, mangan (siarczan manganu(II), monohydrat) 3 mg, cynk (siarczan cynku, monohydrat) 15 mg.