Składniki analityczneKompozycja mięs: Białko 10%, zawartość tłuszczu 6%, popiół surowy 2,2%, włókno surowe 0,2%, wilgotność 79%, wapń 0,32%, fosfor 0,23%.
Wołowina: białko 10,5%, zawartość tłuszczu 6%, popiół surowy 2,1%, włókno surowe 0,2%, wilgotność 79%, wapń 0,30%, fosfor 0,23%.
Wołowina i kurczak: białko 11%, zawartość tłuszczu 5,5%, popiół surowy 2,2%, włókno surowe 0,2%, wilgotność 78,5%, wapń 0,31%, fosfor 0,24%.
Skład:Kompozycja mięsna: 40% wołowina (płuca, mięso, serca, wątroby), 31% woda pitna, 20% kurczak (mięso, serca), 8% dziczyzna (mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego), 1% minerały. Zawartość chudego mięsa 15%. Wołowina: 68% wołowina (płuca, mięso, serca, wątroby), 31% wody pitnej, 1% minerały Zawartość chudego mięsa 15%. Wołowina i kurczak: 50% wołowina (płuca, mięso, serca, wątroby), 31% woda pitna, 18% kurczak (serca, mięso, wątroby), 1% minerały. Zawartość chudego mięsa 15%.
Zawartość wilgociKompozycja mięs: 79%
Wołowina:(79%).
Wołowina ikurczak:78,5%
Dodatki na kgDodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: witamina D3 200 IU, tauryna 450 mg, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 1 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,75 mg, cynk (tlenek cynku) 20 mg.