Składniki analitycznePatyczki do lodów: Składniki analityczne na 100 g: 4,6% białka surowego 0,3% tłuszczu surowego 4% włókna surowego 4% popiołu surowego 16% wilgotności
Smak truskawkowy: Składniki analityczne na 100 g: 0,34% białka surowego 0,21% tłuszczu surowego 0,32% włókna surowego 0,08% popiołu surowego 4% wilgotności
Mieszanka o smaku bananowym: Składniki analityczne na 100 g: 0,39% białka surowego 0,19% tłuszczu surowego 0,32% włókna surowego 0,07% popiołu surowego 4,4% wilgotności
Skład:Skład patyczków do lodów: skrobia z tapioki, skrobia z batatów, skrobia grochowa, celuloza, drożdże w proszku, gliceryna roślinna, węglan wapnia
Skład mieszanki o smaku truskawkowym: fruktoza, maltodekstryna, oligofruktoza, skrobia ryżowa, sproszkowana celuloza, koncentrat truskawkowy (0,3%), koncentrat z buraków czerwonych
Skład Mieszanki o smaku bananowym: fruktoza, maltodekstryna, oligofruktoza, skrobia ryżowa, sproszkowana celuloza, pulpa z banana (0,4%), koncentrat soku z marchwi
Dodatki na kgKonserwanty, olej z nasion słonecznika