Składniki analityczne Białko surowe 8%, tłuszcz surowy 3,5%, włókno surowe 0,8%, popiół surowy 3%, wilgotność 83%. Wartość energetyczna: 681 kcal/kg
Skład: mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego, ryby i produkty pochodne z ryb (ryba 4%), produkty pochodzenia roślinnego, roślinne ekstrakty białkowe, owoce (0,5% z suszonej żurawiny, odpowiada 4% żurawiny), minerały.
Dodatki na kg witamina E (3a700) 28 mg/kg, witamina B1 (3a821) 2,19 mg/kg, tauryna (3a370) 206,20 mg/kg, DL-metionina (3c301) 210 mg/kg, miedź 0,54 mg/kg (pięciowodny siarczan miedzi) , jod 0,14 mg/kg (3b201), mangan 1,73 mg/kg (jednowodny siarczan manganu), cynk 14,6 mg/kg (pięciowodny siarczan miedzi(II),), jod 0,14 mg/kg (3b201), mangan 1,68 mg/kg ( siarczan manganu jednowodny), cynk 14,25 mg/kg (jednowodny siarczan cynku).