Składniki analityczne Białko: 22 / zawartość tłuszczu: 22 / substancje nieorganiczne: 12 / włókno surowe: 0,3 / wartość kaloryczna: 410 kcal/100 g.
Skład: Zboże, mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (m. in. 4% wołowina w brązowych kawałkach), oleje i tłuszcze, minerały, mleko i wyroby mleczne (m. in. 4% ser w żółtych kawałkach), produkty uboczne pochodzenia roślinnego.
Dodatki na kg Przeciwutleniacze / dodatki dietetyczne: witamina A: 5248 IU, witamina B1: 14,5 mg, witamina B2: 7,3 mg, witamina B6: 5,8 mg, witamina D3: 579 IU, witamina E: 87,1 mg, siarczan miedzi pięciowodny: 21,5 mg, siarczan manganu(II) jednowodny: 43,8 mg, jodek potasu: 1,8 mg, siarczan cynku jednowodny: 195 mg.