Składniki analityczne Białko 15,5%, zawartość tłuszczu 6,5%, popiół surowy 3,2%, włókno surowe 10%
Skład:
Zboża, nasiona (15%), mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, warzywa, roślinne produkty uboczne (0,11% Yucca schidigera), owoce, mięczaki i skorupiaki (1% kiełży), orzechy (0,8% orzeszków ziemnych), owady (0,5% mączników, 0,35% gąsienic jedwabnika), minerały, oleje i tłuszcze (0,5% oleju lnianego),
środki konserwujące i sztuczne barwniki
Dodatki na kg Witamina A 9000 IU, witamina D3 1350 IU, pierwiastki śladowe: miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 2,5 mg, żelazo (siarczan żelaza(II), monohydrat) 22 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,21 mg, mangan (tlenek manganu(II)) 8 mg, selen (selenin sodu) 0,06 mg, cynk (tlenek cynku) 19 mg