Składniki analityczne Białko surowe 40,0%
Tłuszcz surowy 9,0%
Włókno surowe 10,0%
Popiół surowy 7,0%
Niezbędne kwasy tłuszczowe 2,0%
Skład: Białka kukurydziane dehydratyzowane białka drobiowe kukurydza włókna roślinne pszenica białko pszenica białko ziemniaczane jęczmień dehydratyzowane białka wieprzowe białka grochowe hydrolizowane białka zwierzęce tłuszcze zwierzęce, stabilizowane mieszanką naturalnych tokoferoli pulpa buraczana chlorek potasu sól węglan wapnia olej z ryb siemię lniane oliwa z oliwek naturalne polifenole
Dodatki na kg Witamina A 30 000 IU
Witamina D3 2000 IU,
Witamina E 660 mg
L-karnityna 500 mg
Siarczan żelaza jednowodny 358 mg (Fe 118 mg)
Fumaran żelaza 144 mg (Fe: 47 mg)
Jodek potasu 2,6 mg (I: 2 mg)
Siarczan miedzi, pentahydrat 45 mg (Cu: 12 mg)
Siarczan manganu, monohydrat 169 mg (Mn: 55 mg)
Siarczan cynku, monohydrat 407 mg (Zn: 148 mg)
Selenin sodu 0,33 mg (Se: 0,15 mg)
Z naturalnymi przeciwutleniaczami.