Składniki analityczne Białko surowe 6,4%, oleje i tłuszcze surowe 58%, włókno surowe 1,8%, popiół surowy 3,9%, wilgotność 2,5%, wapń 0,23%, fosfor 0,18%, sód 0,24%, magnez 0,7%, potas 0,96%.
.
Skład: Oleje i tłuszcze, warzywa (marchew 25%), mleko i produkty mleczne, roślinne produkty uboczne (Curcuma Longa Rhizoma 2%), minerały, algi.
Dodatki na kg Dodatki odżywcze/kg: wit. A 5050 IU, wit. B1 1 mg, wit. B2 0,61 mg, wit. B6 0,61 mg, wit. B12 12 μg, wit. C 20 mg, wit. D3 404 IU, wit. E 26 IU, biotyna 10 μg, wit. K3 0,59 mg, D-pantotenian wapnia 2 mg, niacyna 4 mg. Fe (3b103) 16,2 mg, I (3b201) 0,05 mg, Mn (3b503) 6,05 mg, Se (3b801) 0,04 mg, Zn (3b605) 10,1 mg. Przeciwutleniacz.