Składniki analityczne Białko 8%, zawartość tłuszczu 6%, popiół surowy 1,5%, włókno surowe 0,4%.
Skład: Z kurczakiem w delikatnym sosie jogurtowym: mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (m.in. 4% kurczak), oleje i tłuszcze, produkty pochodzenia roślinnego (m.in. 0,4% inulina), minerały, mleko i produkty pochodne mleka (0,1% jogurt w proszku). Jagnięcina w sosie prowansalskim:mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (m.in. 4% jagnięciny), produkty pochodzenia roślinnego (m.in. 0,4% inuliny z cykorii), minerały, 0,0125% pietruszki, 0,0125% tymianku, 0,0125% kolendry, 0,0125% kopru. Pstrąg w kremowym sosie śmietanowym z koperkiem:mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego, ryby i produkty pochodne z ryb (m.in. 4% pstrąga), oleje i tłuszcze, produkty pochodzenia roślinnego (m.in. 0,4% inulina z cykorii), minerały, mleko i produkty pochodne mleka (0,1% śmietana w proszku), 0,01% koperku. Cielęcina w sosie śmietanowym: mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (m.in. 4% cielęcina), oleje i tłuszcze, produkty pochodzenia roślinnego (m.in. 0,4% inulina z cykorii), minerały, mleko i produkty pochodne mleka (0,1% śmietana w proszku).
Dodatki na kg Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: Witamina D3 200 IU, tauryna 100 mg, biotyna 100 100μg, mangan (siarczan manganu (II), jednowodny) 3 mg, cynk (siarczan cynku, jednowodny) 20 mg.