Składniki analityczne Surowe białko/białko: 9,20%, surowy tłuszcz/zawartość tłuszczu: 5,10%, popiół surowy/składniki nieorganiczne: 1,90%, wapń: 0,37%, fosfor: 0,23%.
Skład: Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (42%, m. in. 4% wołowina), warzywa (m. in. 4% marchew), zboże, minerały, oleje i tłuszcze, cukier.
Dodatki na kg Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: Witamina B1: 300 mg, witamina B2: 15 mg, witamina B6: 50 mg, witamina C: 119 mg, witamina E: 200 mg, jodan wapnia bezwodny: 0,42 mg, siarczan miedzi pięciowodny: 4,9 mg, siarczan żelaza jednowodny: 44,3 mg, siarczan (II) manganu jednowodny: 8,3 mg, tauryna: 1100 mg, siarczan cynku jednowodny: 58,5 mg.