Składniki analityczne Składniki analityczne (%): Białko: 21,0; zawartość tłuszczu: 3,0; substancja nieorganiczna: 5,0; włókno surowe: 1,1; wilgotność: 24,0.
Skład: Skład: produkty pochodzenia roślinnego (m.in. glukozamina 2,2%), zboża, roślinne ekstrakty białkowe, nasiona, mięczaki i skorupiaki (m.in. omułek zielonowargowy 2,1%), minerały, mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (m.in. suszona wątróbka z kurczaka 1,3%, odpowiada wątróbce z kurczaka 6%), warzywa.
Dodatki na kg Dodatki na kg: przeciwutleniacze; dodatki dietetyczne: Witamina B1: 3,1 mg, witamina B2: 5,3 mg, witamina B3: 16,0 mg, witamina B5: 14,4 mg, witamina B6: 1,4 mg, witamina B9: 0,42 mg, witamina B12: 0,02 mg, witamina C: 2803 mg, witamina E: 315 mg, mangan (siarczan manganu(II), monohydrat): 11,9 mg, cynk (siarczan cynku, monohydrat): 59,4 mg, cynk (siarczan cynku, monohydrat): 203 mg.