Składniki analityczne białko 15,5% | zawartość tłuszczu 16% | włókno surowe 2% | popiół surowy 6% | wapń 1,5% | fosfor 0,7% | metionina 0,3% | lizyna 0,8% | treonina 0,5% | tryptofan 0,15% | cystyna 0,3%
Skład: produkty piekarnicze | roślinne ekstrakty białkowe | oleje i tłuszcze | różne cukry | owoce (jagody 6%*) | miód (5,5%) | minerały | nasiona | skorupiaki i mięczaki | algi (spirulina 0,05%) | FOS | MOS
*suszone owoce i warzywa, odpowiada % przed suszeniem
Dodatki na kg witamina A 8400 IU | witamina D3 1000 IU | β-karoten 4,5 mg | witamina E 185 mg | witamina B1 3,85 mg | witamina B2 8,6 mg | D-pantotenian wapnia 10,5 mg | witamina B6 3,2 mg | witamina B12 0,02 mg | witamina C 40 mg | niacyna 35 mg | kwas foliowy 0,65 mg | biotyna 0,11 mg | chlorek choliny 1200 mg | 3b202 (jod) 2 mg | 3b405 (miedź) 10 mg | 3b503 (mangan) 100 mg | 3b605 (cynk) 97 mg | 3b802 (selen) 0,2 mg