Składniki analityczne Tuńczyk, kurczak i ser: iabłko surowe 17%, włókno surowe 0,1%, tłuszcz surowy 2%, popiół surowy 1% Tuńczyk z młodymi sardelami: białko surowe 20%, włókno surowe 0,1%, tłuszcz surowy 0,5%, popiół surowy 1% Pstrąg i tuńczyk: białko surowe 12,3%,włókno surowe 0,1%, tłuszcz surowy 3%, popiół surowy 1,1%
Skład: Tuńczyk, kurczak i ser:tuńczyk 35%, kurczak 35%, rosół rybny 24%, ser 5%, ryż 1%. Tuńczyk z młodymi sardelami: tuńczyk 70%, wywar rybny 24%, młode sardele (Encrasiocholina heteroloba) 5%, ryż 1%. Pstrąg i tuńczyk: wywar rybny 44%, tuńczyk 27,5%, pstrąg 27,5%, ryż 1%.
Zawartość wilgoci Tuńczyk, kurczak i ser:75% Tuńczyk z młodymi sardelami77% Pstrąg i tuńczyk:81,8%