Składniki analitycznebiałko surowe 9,2%, tłuszcz surowy 4,8%, włókno surowe 0,4%, popiół surowy 1,4%.
Skład:Kurczak i indyk Mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (14% kurczaka, 12% indyka), produkty pochodzenia roślinnego, minerały.Cielęcina i czerwona papryka: Mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (4% jagnięciny), warzywa (4% papryki), produkty pochodzenia roślinnego, minerały.Wołowina i wątróbka: Mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (4% wołowiny, 4% wątróbki), produkty pochodzenia roślinnego, minerały.
Dodatki na kgKurczak i indyk Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: Witamina D3 (200 IU/kg), witamina E (100 mg/kg), siarczan miedzi pentahydrat (1,8 mg/kg), jodan potasu (0,37 mg/kg), siarczan manganu monohydrat (2,1 mg/kg), siarczan cynku monohydrat (32 mg/kg).Cielęcina i czerwona papryka: Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: Witamina D3 (200 IU/kg), witamina E (100 mg/kg), pentahydrat siarczanu miedzi (1,8 mg/kg), jodan wapnia (0,37 mg/kg), monohydrat siarczanu manganu (2,1 mg/kg), monohydrat siarczanu cynku (32 mg/kg).Wołowina i wątróbka: Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: Witamina D3 (200 IU/kg), witamina E (100 mg/kg), pentahydrat siarczanu miedzi (1,8 mg/kg), jodan wapnia (0,37 mg/kg), monohydrat siarczanu manganu (2,1 mg/kg), monohydrat siarczanu cynku (32 mg/kg).