Składniki analityczne Białko surowe 9,30%, tłuszcz surowy 5,60%, popiół surowy 6,10%, włókno surowe 0,80%, wilgotność 27,60%
Skład: Ryż, gliceryna roślinna, hydrolizowane wątróbki z kurczaka 9,1%, algi (Ascophyllum nodosum) 8,2%, liście mięty pieprzowej 2,0%, tłuszcz drobiowy, olej lniany, heksametafosforan sodu 1,8%, sproszkowane skorupki jaj, drożdże piwne, marchew, seler, buraki czerwone, cukinia, dynia, inulina 0,3%, MOS 0,3%, FOS 0,3%, włókno buraczane (odcukrzone), beta-glukany, 0,2%, rozmaryn, imbir
Dodatki na kg Dodatki/kg:
Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt/kg:
Cynk z tlenku cynku 820 mg/kg
Dodatki technologiczne:
Konserwanty.