Składniki analityczne Białko 17%, zawartość tłuszczu 3%, popiół surowy 7%, włókno surowe 15,5%
Skład: produkty uboczne (32% lucerny), warzywa (0,25% papryki), zboża, zioła (0,4% pietruszki; 0,4% tymianku; 0,4% selera; 0,3% kolendry), owoce (2,5% owoców dzikiej róży; 1% żurawiny), minerały, oleje i tłuszcze
Dodatki na kg Witamina A 15 000 IU, witamina D3 1750 IU, witamina C 595 mg, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 6 mg, żelazo (siarczan żelaza(II), monohydrat) 60 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,5 mg, mangan (tlenek manganawy) 20 mg, selen (selenin sodu) 0,16 mg, cynk (tlenek cynku) 50 mg
Dodatki technologiczne: Sepiolit 310 mg
Przeciwutleniacz