Składniki analityczne Białko surowe: 21%; tłuszcz surowy: 13%, popiół surowy: 7,5%; włókno surowe: 1,8%
Skład: Zboża, mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (18%, w tym 4% wołowiny w kawałkach o kolorze brązowym), oleje i tłuszcze (w tym 0,4% oleju słonecznikowego), roślinne ekstrakty białkowe, produkty pochodzenia roślinnego (w tym 1% suszonych wytłoków buraczanych), minerały, warzywa (4% marchwi w kawałkach o kolorze pomarańczowym, 4% groszku w kolorze zielonym).
Dodatki na kg Przeciwutleniacze/dodatki dietetyczne: Witamina A: 13 602 IU, witamina D³: 1500 IU, witamina E: 450 mg, pentahydrat siarczanu miedzi: 28,8 mg, monohydrat siarczanu manganu(II): 216 mg, jodek potasu: 2,4 mg, selenit sodu: 0,65 mg, monohydrat siarczanu cynku: 575 mg