Składniki analityczne Strusie jelita: Białko surowe 74,65%, zawartość tłuszczu 9,48%, popiół surowy 4,54%, włókno surowe 0,36%
Strusie żołądki: Białko surowe 81,87%, zawartość tłuszczu 5,84%, popiół surowy 3,27%, włókno surowe 1%
Biltong ze strusia: Białko surowe 69,7%, zawartość tłuszczu 19,46%, popiół surowy 2,89%, włókno surowe 1%
Strusie ścięgna: Białko surowe 91,96%, zawartość tłuszczu 2,25%, popiół surowy 0,93%, włókno surowe 1%"
Skład: 98,4% strusich jelit, 1,6% tapioki / 98,4% strusich żołądków, 1,6% tapioki / 98,3% biltongu ze strusia, 1,7% tapioki / 98,6% strusich ścięgien, 1,4% tapioki
Zawartość wilgoci Strusie jelita: 9,97%
Strusie żołądki: 7,02%
Biltong ze strusia: 5,95%
Strusie ścięgna: 2,52%
Dodatki na kg Strusie jelita: 14 MJ/kg
Strusie żołądki: 14,23 MJ/kg
Biltong ze strusia: 17,24 MJ/kg
Strusie ścięgna: 14,3 MJ/kg