Składniki analityczneKurczak czysty: Białko 10%, Zawartość tłuszczu 5%, Włókno surowe 0,5%, Popiół surowy 2,5%, Wilgotność 80%, Tauryna 0,8 g/kg. Indyk czysty: Białko 10,5%, Zawartość tłuszczu 5,5%, Włókno surowe 0,5%, Popiół surowy 2,5%, Wilgotność 80%, Tauryna 0,8 g/kg. Wołowina czysta: Białko 11%, Zawartość tłuszczu 8%, Włókno surowe 0,5%, Popiół surowy 2,1%, Wilgotność 75%, Tauryna 0,8 g/kg.
Skład:Kurczak czysty: 68% kurczaka (serce, wątroba, żołądek, mięso, szyje, tłuszcz), olej rzepakowy, węglan wapnia, chlorek sodu. Indyk czysty: 68% indyka (serce, wątroba, żołądek, mięso, szyje), olej rzepakowy, węglan wapnia, chlorek sodu. Wołowina czysta: 68% wołowiny (mięso, serce, płuca, wątroba), olej rzepakowy, węglan wapnia, chlorek sodu.
Dodatki na kgKurczak czysty/Indyk czysty: 200 IE 3a671, 0,75 mg 3b202, 1,4 mg 3b503, 25 mg 3b605, 0,5 mg 3b405. Wołowina czysta: 200 IE 3a671, 0,75 mg 3b202, 1,4 mg 3b503, 25 mg 3b605.