Składniki analityczne Tuńczyk z sardelami:Białko surowe 14%, włókno surowe 0,5%, oleje i tłuszcze surowe 1%, popiół surowy 0,5%, wilgotność 82%
Tuńczyk z krewetkami pacyficznymi:Białko surowe 14%, włókno surowe 1%, oleje i tłuszcze surowe 1%, popiół surowy 2%, wilgotność 82% Tuńczyk z leszczem:Białko surowe 12%, włókno surowe 1%, oleje i tłuszcze surowe 1%, popiół surowy 3%, wilgotność 83%
Skład: Tuńczyk z sardelami:Filet z tuńczyka 60%, rosół rybny 28%, sardele 5%, glony 5%, ryż 2% Tuńczyk z krewetkami pacyficznymi:Filet z tuńczyka 55%, rosół rybny 23%, krewetki pacyficzne 20%, ryż 2% Tuńczyk z leszczem:Filet z tuńczyka 70%, rosół rybny 23%, abramis 5%, ryż pełnoziarnisty 2%
Zawartość wilgoci 82%-83%