Składniki analityczne białko: 31%; zawartość tłuszczu: 21%; substancja nieorganiczna: 10%; włókno surowe: 1,7%; wartość kaloryczna: 416 kcal/100 g
Skład: Kurczak: zboża, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym 4% kurczak), oleje i tłuszcze, produkty pochodzenia roślinnego, roślinne ekstrakty białkowe, minerały
Ser: zboża, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, oleje i tłuszcze, produkty pochodzenia roślinnego, roślinne ekstrakty białkowe, mleko i produkty pochodne mleka (w tym 4% ser), minerały
Łosoś: zboża, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, oleje i tłuszcze, produkty pochodzenia roślinnego, roślinne ekstrakty białkowe, ryby i produkty pochodne z ryb (w tym 4% łosoś), minerały
Dodatki na kg Przeciwutleniacze i barwniki; dodatki dietetyczne: witamina A: 6460 IU, witamina B1: 9,9 mg, witamina B2: 16,9 mg, witamina B6: 4,4 mg, witamina D3: 713 IU, witamina E: 115 mg, siarczan miedzi pięciowodny: 26,7 mg, siarczan manganu(II) jednowodny: 43,4 mg, jodek potasu: 2,2 mg, siarczan cynku jednowodny: 193 mg