Składniki analityczne Białko 34,5%, zawartość tłuszczu 20%, popiół surowy 10%, włókno surowe 2%, wapń 1,4%, fosfor 1,2%
Skład: Wątróbka z jabłkiem: mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (92%, w tym 14% wątróbki), minerały, owoce (4% jabłek) Kurczak z pomidorami: mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (92%, w tym 14% kurczaka), minerały, warzywa (4% pomidorów) Wołowina z marchewką: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (92%, w tym 14% wołowina), minerały, warzywa (marchew 4%) Drób z pietruszką: mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego (92%, w tym 14% drobiu), minerały, pietruszka 0,5% (suszona)
Dodatki na kg Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: Tauryna 1000 mg Dodatki technologiczne: Przeciwutleniacze, konserwanty Dodatki sensoryczne: Barwniki