Składniki analityczne SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 37,6%, zawartość tłuszczu 13,0%, włókno surowe 9,8%, popiół surowy 5,5%, wapń 0,87%, fosfor 0,72%, sód 0,33%, potas 0,72%, magnez 0,08%; na kg: witamina A 8374 IU, witamina D3 684IE, witamina E 810 mg, witamina C 122 mg, beta-karoten 1,5 mg.
Skład: SKŁAD: mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, produkty pochodzenia roślinnego, zboża, warzywa, ryby i produkty pochodne z ryb (tuńczyk 5%), nasiona, oleje i tłuszcze, minerały.
Dodatki na kg DODATKI NA KG: Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: 3b103 (żelazo) 65,9 mg, 3b202 (jod) 2,9 mg, 3b405 (miedź) 7,7 mg, 3b502 (mangan) 103 mg, 3b603 (cynk) 102 mg, z naturalnym przeciwutleniaczem. Energia metaboliczna: 3455 kcal/kg.