Składniki analityczne Białko 11%, zawartość tłuszczu 7%, popiół surowy 2,5%, włókno surowe 0,4%
Skład: Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, ryby i
produkty pochodzenia rybnego (4% pstrąga, 4% łososia), mleko i przetwory mleczne (0,7% jogurtu w proszku, co odpowiada 4% jogurtu), minerały, oleje i tłuszcze, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (0,4% inuliny).
Dodatki na kg Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: Biotyna 100 μg, tauryna 220 mg, witamina D3 200 IU, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,15 mg, miedź ( chelat miedzi (II) z aminokwasami, hydrat) 1,2 mg, mangan (siarczan manganu (II), monohydrat) 1,6 mg, cynk (siarczan cynku, monohydrat) 13,5 mg. Dodatki technologiczne: Guma kasja 1400 mg