Składniki analityczne Białko 11,2%, zawartość tłuszczu 4,7%, wapń 0,2%, fosfor 0,3%
Skład: 74,8% proso, produkty przemysłu piekarskiego, 3% nasiona mozgi kanaryjskiej, owies zwyczajny, 1,6% grit dla ptaków, 1,5% nasiona traw, oleje i tłuszcze, gryka, miód, 0,5% papaja, 0,5% owoce bzu czarnego, 0,5% jabłko, 0,5% ananas, 0,5% mango, 0,5% marchew, 0,45% nasiona olejarki abisyńskiej, 0,4% liście eukaliptusa, 0,4% pokrzywa zwyczajna, 0,4% pietruszka, 0,25% siemię lniane, kwiaty akacji, korzeń cykorii, drożdże, 0,11% mączniki, jaja oraz produkty pochodne z jaj, krewetki
Dodatki na kg Witamina A 6350 IU, witamina D3 720 IU, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 0,1 mg