Składniki analityczne białko 10,4%, zawartość tłuszczu 6,2%, popiół surowy 2,4%, włókno surowe 0,5%, wilgotność 79%, wapń 0,29%, fosfor 0,24%.
Skład: 32% wołowina (8% mięso, płuca, wątroby), 31% woda pitna, 16% indyk (żołądki, szyje, 4% mięso), 14% kurczak (żołądki, szyje, 3% mięso), 6% serca kacze, minerały, oleje i tłuszcze (0,2% oleju słonecznikowego). Zawartość chudego mięsa 15%.
Dodatki na kg Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: witamina D3 200 IU, tauryna 1500 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,75 mg, mangan (siarczan manganu(II), monohydrat) 1,4 mg, cynk (siarczan cynku, monohydrat) 25 mg