Składniki analityczne Białko 11%, zawartość tłuszczu 5,5%, popiół surowy 2,2%, włókno surowe 0,2%, wapń 0,3%, fosfor 0,24%.
Skład: 38% wołowiny (serca, mięso, płuca, wątroby), 16% indyka (10% serca, mięso, wątróbki), 14% kurczaka (serca, mięso), minerały, oleje i tłuszcze (0,2% olej z łososia).
Zawartość chudego mięsa 15%.
Dodatki na kg Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt/kg: witamina D3 200 IU, tauryna 1500 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,75 mg, mangan (siarczan manganu(II), monohydrat) 1,4 mg, cynk (siarczan cynku, monohydrat) 25 mg Witamina B1 10 mg, witamina B2 6 mg, witamina B6 2 mg, witamina B12 75 mcg, niacynoamid 15 mg, d-pantotenian wapnia 9 mg, kwas foliowy 0,35 mg, biotyna 300 mcg, chlorek choliny 1200 mg