Składniki analitycznePatyczki do lodów: Składniki analityczne na 100 g: 4,6% białka surowego 0,3% tłuszczu surowego 4% włókna surowego 4% popiołu surowego 16% wilgotności
Smak truskawkowy: Składniki analityczne na 100 g: 0,36% białka surowego 0,2% tłuszczu surowego 0,3% włókna surowego 0,08% popiołu surowego 4% wilgotności
Smak orzeszków ziemnych: Składniki analityczne na 100 g: 0,36% białka surowego 0,2% tłuszczu surowego 0,3% włókna surowego 0,09% popiołu surowego 4,4% wilgotności"
Skład:Skład patyczków do lodów: skrobia z tapioki, skrobia z batatów, skrobia grochowa, celuloza, drożdże w proszku, gliceryna roślinna, węglan wapnia
Skład mieszanki o smaku truskawkowym: fruktoza, maltodekstryna, sproszkowana celuloza, skrobia z tapioki, koncentrat z truskawek (0,4%), koncentrat z buraków
Skład mieszanki o smaku orzeszków ziemnych: fruktoza, maltodekstryna, sproszkowana celuloza, skrobia z tapioki, syrop cukrowy karmelizowany
Dodatki na kgkonserwanty, aromat masła orzechowego