Składniki analityczne Białko 14,5% | zawartość tłuszczu 3,5% |włókno surowe 16,5% | popiół surowy 8,5% | wapń 0,8% | fosfor 0,6%
Skład: Produkty pochodzenia roślinnego (tymotka łąkowa | trawy i zioła 23%) | warzywa (zielony groszek 14,6% | marchew 5,9% | czerwona papryka 2,8%) | owoce | nasiona | minerały | roślinne ekstrakty białkowe | oleje i tłuszcze | FOS | nagietek lekarski | MOS | glony | jukka
Dodatki na kg Witamina A 12 000 IU | witamina D3 1430 IU | witamina E 95 mg | witamina C 60 mg | 3b103 (żelazo) 119 mg | 3b202 (jod) 2 mg | E4 (miedź) 11 mg | 3b502 (mangan) 90 mg | 3b603 (cynk) 83 mg | E8 (selen) 0,2 mg