Składniki analityczneBiałko 20%, Tłuszcz 10%, Wilgotność: 8%, Popiół surowy 7,5%, Włókno surowe 4,5%
Skład:Bataty 39%, dziczyzna 35% (w tym dziczyzna 24%, suszona dziczyzna 11%, ciecierzyca, tłuszcz jagnięcy, sos jagnięcy, minerały, topinambur, spirulina, pomidory, mieszanka ziół śródziemnomorskich, jeżyny, maliny, borówki, czarne porzeczki, owoce czarnego bzu, jagody aronii, pokrzywa, głóg, mniszek lekarski, żeń-szeń, mannanoligosacharydy (prebiotyczne MOS), fruktooligosacharydy (prebiotyczne FOS), ekstrakt z Yucca Schidigera)
Dodatki na kgWitamina A (jako octan retinylu) 21.871 IU, Witamina D3 (jako cholekalcyferol) 1.471 IU, Witamina E (jako octan alfa-tokoferolu) 710 IU, Tauryna 1.000 mg; Mikroelementy: Jod (jako jodan wapnia bezwodny) 0,96 mg, Żelazo (jako siarczan żelaza (II) i chelat żelaza (II)) 95 mg, Cynk (jako siarczan cynku i chelat cynku) 150 mg, Mangan (jako siarczan manganu) 36 mg, Miedź (jako siarczan miedzi (II) i chelat miedzi (II)) 15 mg, Selen (jako selenian sodu) 0,23 mg; Aminokwasy: DL-Metionina 2.126 mg, L-Karnityna 82 mg