Składniki analityczneKompozycja mięsna: białko 10%, zawartość tłuszczu 5,5%, popiół surowy 2,2%, włókno surowe 0,2%, wilgotność 78%, wapń 0,30%, fosfor 0,23%.
Wołowina i drób:&białko 11%, zawartość tłuszczu 5,5%, popiół surowy 2,2%, włókno surowe 0,2%, wilgotność 78%, wapń 0,30%, fosfor 0,24%.
Skład:Kompozycja mięsna: 40% wołowina (mięso, płuca, wątroby), 31% woda pitna, 21% kurczak (mięso, serca), 7% dziczyzna, 1% minerały. Zawartość chudego mięsa 15%. Wołowina i kompozycja drobiowa: 34% wołowina (płuca, mięso, serca, wątroby), 31% woda pitna, 14% kurczak (mięso, serca, wątróbki), 14% indyk (mięso, serca, wątróbki), 6% serca kacze, 1% minerały. Zawartość chudego mięsa 15%.
Dodatki na kgKompozycja mięsna: dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: witamina D3 200 IU, tauryna 450 mg, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 1 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,75 mg, cynk (tlenek cynku) 20 mg. Wołowina i kompozycja drobiowa: Dodatki zaspokajające żywieniowe potrzeby zwierząt: tauryna 450 mg, miedź (siarczan miedzi(II), pentahydrat) 1 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,75 mg, cynk (tlenek cynku) 20 mg.